Binnen drie stappen, gemakkelijk en snel bouw- spullen vinden en kopen.

1. Geef een zoekterm op
2. Kies een categorie
3. Vind het product

inloggen

Veel gestelde vragen

Waarom bouwspullen.nl? top ^

Het verminderen van bouw- en opslagmateriaal. Minder afval afvoeren is dus minder kosten en beter voor het milieu.

Hoe werkt bouwspullen.nl? top ^

U kunt uw materialen te koop aanbieden met maximaal 4 foto's en beschrijving. Als bedrijf kunt u inloggen na ingeschreven te zijn. Op deze verkoopsite is kunnen alleen bedrijven bouwspullen plaatsen. Zij kunnen hierop hun rest partijen (oud en nieuw) op aan kunnen bieden. Iedereen kan contact opnemen met het verkopende bedrijf.

Hoe kan ik inschrijven top ^

Om in te schrijven dient u eerst de inloggegevens in het inschrijfveld in te vullen. incl. het nummer van de kamer van koophandel. Na inschrijving ontvangt u via de mail een inlogcode, deze goed bewaren. Doormiddel van uw eigen gemaakte gebruikersnaam en het toegestuurde wachtwoord(invoeren met eventuele hoofletters) kunt u na het inlogscherm gebruik maken uw eigen "mijn bouwspullen.nl.

Hoe kan ik als klusser bouwspullen kopen? top ^

Wanneer u spullen heeft gevonden op de site die u wilt kopen, kunt u via het e-mail adres of het bijstaande telefoonnummer contact opnemen met het bedrijf dat de bouwspullen aanbiedt. Hierna kunt u met het bedrijf de betaling en eventuele levering verder regelen.

De voordelen voor aangesloten bedrijven top ^

Wanneer u zich nu aanmeld voor een jaarabbonement, krijgt u eerst een half jaar gratis gebruik van de site, hierna zal het jaarabbonement in werking gaan. Bij elke advertentie die u plaatst komen niet alleen uw contactgegevens, maar ook uw internetsite in beeld, iedereen kan op deze manier gratis naar uw eigen site doorlinken. U kunt na inschrijving gelijk uw advertenties beginnen teplaatsen.